درمان آبسه مقعدی

بیماری های نشیمنگاهی بعضا شباهت های زیادی نسبت به یکدیگر دارند که اکثر آنها ناشی از عفونت های نزدیک مقعد شخص بیمار اتفاق می افتند . بیماری دردناک آبسه مقعدی هم یکی از همین بیماری های نشیمنگاهی است که به دلیل جمع شدن چرک و مواد زائد عفونت زا در ناحیه مخرج یا نزدیک دهانه ی رکتوم به وجود می آید . وقتی مواد زائد و چرک و دمل نتوانند به درستی از مخرج خارج شوند در رگ های کناری مقعد مسدود شده و شکل یک غده چرکی خود را نشان می دهند.

این بیماری زمانی اهمیت پیدا می کند که رفته رفته عوارض خود را نشان می دهد و سوالی که برای افراد پیش می اید این است که چرا به این بیماری دچار شده اند و علائم آن چیست . ما در این بخش علاوه بر توضیح دادن عوامل و علائم بیماری آبسه مقعدی قصد داریم تا روش های درمانی این بیماری را نیز با هم مرور کنیم و در انتها بهترین روش را معرفی می نماییم.

درمان بواسیر یا هموروئید

بواسیر یا هموروئید به تورم ورید های کانال مقعد گفته می شود و یکی از مشکلات رایج روده ای است. بواسیر بسته به محل تشکیل آن بر دو نوع داخلی و خارجی است و درمان بواسیر با توجه به نوع و شدت آن صورت می پذیرد. عوامل گوناگونی در پیدایش بواسیر دخیل هستند که مهمترین آنها اعمال فشار به روده در هنگام عمل دفع است. شایع ترین علائم بواسیر (داخلی و خارجی)، خونریزی، خارش و درد است.

درمان پرولاپس رکتوم

پرولاپس رکتوم یکی از بیماری های مقعدی می باشد که روز به روز در حال افزایش بوده و افراد بیشتری را مبتلا می کند (جزو بیماری های شایع به حساب می آید).در این بیماری انتهای راست روده یا همان رکتوم دچار افتادگی می شود که اگر شدید باشد از مقعد بیرون زدگی خواهد داشت.دلیل اینکه فرد به این بیماری مبتلا می شود,این است که فشار درون شکمی افزایش پیدا می کند و به همین دلیل راست روده تحمل این مقدار فشار را ندارد و پرولاپس رخ می دهد.به هر حال ما در این مقاله می خواهیم روش های درمان پرولاپس رکتوم و اینکه چطور می توان از ابتلا به آن جلوگیری کرد یا بررسی کنیم.

درمان شقاق یا فیشر

شقاق یکی از بیماری های دردناک مقعدی به حساب می اید که در آن یک زخم یا شکاف در ناحیه حساس سلولی مقعد به وجود می آید که می تواند دلایل زیادی از جمله عمل های قبلی یا زایمان داشته باشد.اما قبل از شروع درمان شقاق,می بایست به طور کامل با آن و اینکه چطور می توان میزان درد را کاهش داد اشنا شوید,پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

درمان فیستول

فیستول که با نام ناسور هم شناخته می شود,به ارتباط غیر طبیعی دو ارگان,بخش یا رگ از بدن گفته می شود که به شکل عادی نباید هیچ ارتباطی با یکدیگر داشته باشند.در این مشکل بیمار می بایست سریعا به پزشک مراجعه کند,چرا که ممکن است در اینده مشکلات بیشتری برایش به وجود بیاید.برای اقدام به درمان فیستول می بایست در ابتدا با روش های مختلف آن و اینکه اصلا چرا به وجود می آید آشنا شوید.پس تا آخر این مقاله همراه ما باشید!

 
1.png
2.png
4.png

بیش از 10 سال است که شما را همراهی میکنیم و به پشتوانه تجربیات خود با ارتقاء و به روزرسانی و افزایش سطح کیفی خدمات ، همراه شما می مانیم

آدرس : تهران - میدان ونک - ابتدای خیایان شهید حقانی - پلاک 78 (ساختمان بانک دی) - طبقه سوم

شماره تماس : 02188856972

شماره همراه : 09120997132

azadi